Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Végre egy italpor, ami felpörget a hét minden napján

Végre egy italpor, ami felpörget a hét minden napján A Reset frissítő italpor segít a regenerációban, felgyorsítja az anyagcserét és a másnaposság tünetegyüttesének kialakulását is megakadályozza.

 

Ha azt gondoltad, hogy mindig kimerülten és fáradtan fogod élni az életed, tévedtél. Megmutatjuk Neked, hogy van megoldás!

 

Láss az új feladatokhoz, újult erővel

Biztosan Te is ismered azt az érzést, amikor nem látszol ki a napi feladatok alól és arra sincs erőd, hogy egy ceruzát keresztbe tegyél. Nyomasztóan érzed magad, ha csak arra gondolsz, hogy mit kell még ma megtenned? Arra gondolni se mersz, hogy néha szórakozni is jó lenne elmenni, mert az amúgy is kevés energiád egy jól sikerült este után még inkább megcsappan majd? Valószínűleg nem arra vágysz, hogy egész életedben fásultan és enerváltan végezd a dolgod.

 

Amíg a többiek a feladatok tengerében eveznek, szállj fel egy repülőre!

A mai felgyorsult világban mindenkinek fel kell vennie a tempót, különben lemarad. Koránkelés után azonnal munkába indulsz, ahol a teendőid csak gyűlnek az asztalodon, nem látod a végét nemhogy a hétnek, hanem még a napnak sem. Az energiád természetesen véges, így nem csoda, ha a feladatok tengerében sokszor felőrlődsz. Viszont nehogy azt hidd, a munkatársaid egy nehéz nap végén kevésbé fáradtan dőlnek be az ágyba, mint Te. Ne tévedj, nem csak neked forog majd a világ vasárnap reggel egy átmulatott éjszaka után, a barátaidnak is nehéz lesz az ébredés. A fáradtság senkit sem kímél, viszont a legtöbben megadják magukat neki.

 

Ne aggódj, amikor összesúgnak a hátad mögött

Itt a lehetőség számodra, hogy mosolyogva üdvözöld munkatársaidat, még a hétközi céges buli utáni reggelen is. Ebben egy frissítő italpor keverék lesz a segítségedre, amellyel garantáltan felpezsdül az életed, és összesúgva kíváncsiskodnak a hátad mögött majd a többiek, hogy honnan van ez a lendület.

 

KIPRÓBÁLOM

 

Tedd zsebre a megoldást!

Magyarországon nem hisszük, hogy találsz másik ilyen készítményt, amely egy energiabombává alakít át és az élettani ciklusra épül a magas cukortartalommal szemben. Praktikussága miatt az italport bárhová magaddal viheted, hiszen könnyen szállítható tasakos formában szerezheted be, így a hosszan elhúzódó vállalati megbeszéléseken vagy akár a szórakozó helyeken is könnyen veled lehet. Gondolj bele, mennyire hálásak lesznek majd a barátaid, ha a tőled kapott „csodaszer” hatására elkerülik a másnaposságot. A szervezeted anyagcseréjére is kedvezően hat, így gyorsabban fogsz regenerálódni egy túlzásba vitt italozás után.

 

Az időd és a pénztárcát barátja

Ha próbáltál már hasonló ígéretekkel előálló más készítményt és csalódtál benne, ne aggódj, ebben nem fogsz! Mivel élelmiszer, nem kell, hogy azért aggódj, valamilyen doppingszerről vagy egyéb tiltott, a szervezetedre káros anyagról van szó, így nyugodtan kockázat nélkül kipróbálhatod. Nemcsak az elérhető ára miatt lesz jótékony hatással a pénztárcádra az italpor, hanem egyéb problémáktól is megszabadít majd. Amennyiben kerültél már vezetés közben nehéz helyzetbe az alkohol miatt, tisztában vagy vele, milyen anyagi kellemetlenséget okoz, ha rosszul válaszoltál az iszik vagy vezet kérdésre. Az italpor segít hamarabb kiüríteni véredből az alkoholt, így akár egy borkóstolós túrán is előbb ülhetsz volán mögé, hogy a következő reggelen átvezess a további helyszínekre.

 

Egy tasak magabiztosság

Milyen könnyedén és vidáman fogsz annak tudatában reggel felkelni, hogy érzed nincs, ami megállíthatna. Hiába vagy betáblázva teljesen, jöhetnek az újabb feladatok. A feszített üzleti tárgyalások között még arra is lesz energiád, hogy a kollégáidnak mutogasd a hétvégi parti képeit. A lendületeddel és a frissességeddel végigsöpörsz az irodán és az az érzés, hogy a mindennapokon a zsebedben lesz egy segítőtárs hatalmas önbizalommal tölt el.

 

Ne várj tovább!

Ha Neked is nehézséget okoznak az egész napi mókuskerék és a hétvégi szórakozás utáni „másnapok”, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld a RESET frissítő italpor keveréket. A használatával megakadályozhatod a másnaposság tünet-együttesének kialakulását és feltöltheted energia-raktáraidat.

Termékünket elérhető áron megvásárolhatod citromos és narancsos ízben, így egy ital árának töredékéért nem kell, hogy aggódj a következő napi fejfájás és rosszullétek miatt. A dobozban - amely 12 490 Ft-ba kerül - 15 tasakot találsz, igazán nem nagy áldozat az egész hónapra elég plusz energiáért.

Sőt!!! Ha most rendelsz egy narancsos Reset-et, mi ajándékba küldünk egy citromosat is, így egyet fizetsz, kettőt kapsz.

 

Rendeld meg termékünket most és nyomj egy RESET-et!

Keresés