Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

RESET - A másnaposság ellen nem vagy egyedül

RESET - A másnaposság ellen nem vagy egyedül Az Reset italpor keverék felgyorsítja a test méregtelenítési folyamatát és helyreállítja a szervezet természetes állapotát, így a másnaposság ellen hatékony segítséget nyújt.

Hogyan küzdj a másnaposság ellen?

Biztosan Te is őrzöl olyan történeteket emlékezetedben, amikor egy-egy átmulatott éjszaka után nehezen indult a napod és mindenféle nehézséggel kellett megküzdened, hogy el tudd végezni a teendőid. Két megoldást tudunk ajánlani Neked, hogy ne legyen kellemetlen a buli utáni ébredés. Az egyik, hogy kerüld az este folyamán az alkoholtartalmú italokat, a másik pedig a Reset italpor fogyasztása. Valószínűleg ez utóbbi lesz a szimpatikusabb, így könnyedén elengedheted magad szórakozás közben, nem kell aggódnod a következő napi fejfájás és rosszullétek miatt.

 

Mi is az a Reset italpor?

A másnaposság elleni küzdelemben a Reset italpor keverék lesz segítségedre, amely felgyorsítja a test méregtelenítését és helyreállítja a test természetes és tökéletes állapotát.  Az egyedülálló összetételénél fogva pótolja a szervezetből kifogyott izoenzimeket, vitaminokat és ásványi anyagokat, továbbá képes katalizálni a szervezet számára fontos esszenciális aminosavak előállítását. Az italpor alapanyagai teljesen természetes összetevőkből állnak, így maximálisan megfelelnek az élelmiszeripari szabványoknak.

 

Ilyen egyszerűen nyerheted meg a csatát

Az este előrehaladtával és a hangulat fokozódásával nem biztos, hogy az jár majd a fejedben, hogy éppen mit kellene tenned a másnaposság ellen. Szerencsére a Reset italpor alkalmazása esetén nem kell megvárnod az utolsó pohár „kilépőt”, hanem alkoholfogyasztás közben is megihatod, amikor még az est mámora nem csapott le Rád teljes mértékben. A pezsgőporos tasak tartalmát oldd fel 1-1,5 dl vízben és az kell meginnod. Természetesen a hajnali órákban a hazaérkezésed után is felhörpintheted, így biztosítva a másnapi friss ébredést. Két féle ízesítés közül választhatsz, a narancsos és a citromos cserélgetésével még változatosabban használhatod, sőt akár alakíthatod az éppen aktuálisan fogyasztott ital típusához, például egy vodka-narancshoz is. Az oldat elfogyasztása után 10-15 perccel már komolyan érezheted a pozitív hatását a szervezetre.

 

Légy Te a megmentő!

Hányszor és hányszor hallottad barátaidtól, amikor meghívtad volna Őket egy körre, most már elég, nem kérek többet. Viszont mostantól ott lesz a zsebedben a másnaposság elleni hatékony fegyver, a Reset italpor tasak, így nem bújhatnak ismerőseid olyan kifogások mögé, mint például fejfájással és hányingerrel nem fogok tudni sokat dolgozni. Vagy ha a már eléggé jó állapotban lévő haverodon segíteni akarsz, erőltesd le vele egy pohár vízzel és másnap érkeznek is a hálálkodó üzeneteket.

 

Amennyiben Te is szeretnél egy gondtalan másnapot, próbáld ki a Reset italport!

Keresés